BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | BG71 Studio - Budapest, Székelyudvarhely
BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely - 1998 óta Profi fotó és - videó szolgáltatások. Esküvő-, gyermek-, családi-, tengerparti-, portfólió-, rendezvény-fotózás, profi smink.
14881
home,page,page-id-14881,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
studio2
fototabor2
eskuvo22
exkluziv2
csaladi2
gyerek2
paros2
ovis2
iskolai22
rendezveny2
  • Myrtos-Beach-Kefalonia1
    Kefalónia – fakultatívok

    KEFALONIA SZIGETTÚRA – hétfő Egész napos felfedező körutunk alkalmával meg ismertetjük Önökkel Kefalonia történelmét és egyedülálló geológiai jelenségeit, pl. drogarati cseppkőbarlangot, a melissani földalatti barlangi tavat, víznyelőket. Utunk során láthatunk és fényképezhetünk vízimalmokat, világítótornyot. Lehetőségük nyílik a csodálatos Myrtos Beach fotózására is. Sétát teszünk Assoson, Kefalonia legfestőibb falujában,......

  • balaton2008_1104akkk
    Fotózási időpontjaink nyáron

    Mint sokan már tudják, a BG71 Stúdió tavasztól Budapesten és Székelyföldön is működik. Az alábbi felsorolásban közzétesszük, mikor, hol tudunk munkákat vállalni: Budapest: május 15. (péntek), május 18-19. (hétfő és kedd), május 21. (csütörtök) – főleg exkluzív helyszínes és szabadtéri munkák Görög fotótábor, Kefalónia: május......

Új exkluzív helyszín fotózásra!

Gyere el hozzánk egy fotózásra exkluzív helyszínen. Most egy új, kispesti helyszínen is van lehetőség fotózásra. A Fotózás ára: 25.000 Ft. (Tartalmaz: 80-100 képet, sminke, hajat, 10 db. retusált képet)

Bővebben

Katalán fotótábor 2014. - Búcsú

Szalagavató

A BG71 Stúdióról

mi

Sokrétű tevékenységünkre jellemző, hogy a fotózások és filmkészítések mellett az ezekhez kapcsolódó egyéb területeken is sok tapasztalatot szereztünk.
Modellügynökségünk 1999-től működött, 2001-től több saját magazint is megjelentettünk: FérfiMagazin (2001-2003), a Miss Internet Szépség és Szörnyeteg című havi magazinja (2003-2006), Casting Magazin (2009). Az ország legnagyobb szépségversenyeinek voltunk partnerei (Miss Balaton, Miss Hungary, Miss Internet, Miss Alpok-Adria, stb.), emellett 2006-tól fő partnerei vagyunk erdélyi versenyeknek is (Év Arca Erdély, Miss Party, Miss December, Miss Jakobs).
Ugyancsak 2006 óta rendszeresen vannak külföldi fotózásaink is. Fotótáboraink Horvátországban, Máltán, Görögországban, Törökországban és Spanyolországban voltak, de volt munkánk már Olaszországban (Szardinia), Franciaországban (Korzika), Ausztriában és Székelyföldön is.
2015 tavaszától központi székhelyünk Budapestről Székelyudvarhelyre kerül, így már itt is, ott is vállalunk munkákat.

Gyere el egy fotózásra, ahol csak a sminket kell kifizetned!

Extrém sminkes fotózás

Aktuális fotós témák, melyek közül választhatsz:
– Vámpír
– Tavasztündér
– Geometrikus

Bővebben