BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Görög fotótábor 2018.
17214
post-template-default,single,single-post,postid-17214,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Görög fotótábor 2018.

Görög fotótábor 2018.

2018. május 14-23  (10 nap, 7 éjszaka) – Parga, Görögország
Szállás: (7 éjszaka 2-3-4 ágyas apartmanokban)
Szállás + utazás + fotózás (profi sminkkel): 69.000 Ft. (több részletben fizethető)
Utazás: autóbusszal – Budapest – Parga – Budapest

A fotótáborban lévő szabad helyek:
Fotózáson résztvevőknek: 10 szabad hely
Fotózáson résztvevők kísérőinek: 8 szabad hely
Szállás és utazás ára a kísérőknek: 45.000 Ft. (7 éjszaka)

Akik fent vannak a Facebook-on, itt jelentkezhetnek az eseményre:
https://web.facebook.com/events/125561818116721/

Fotótáboraink általános ismertetője ITT TALÁLHATÓ! 

Parga egy aprócska kis falu, mely Görögország észak-nyugati partvonalán fekszik. Görögország egyik legszebb települése elhiteti Önnel, hogy valamely görög sziget településén jár. A helyiek büszkék az országban egyedülállóan tiszta és érintetlen partjaikra és kiváló, tradicionális mediterrán konyhájukra.

Parga az Epirusz régió dél-nyugati részén fekszik, közel az Acheron folyóhoz, Preveza és Igoumenitsa városa között, Paxi, Antipaxi és Korfu szigete mellett.

Mint turisztikai célpont, Parga Epirusz kincseként is ismert, mint egy még romlatlan üdülőhely, köszönhetően annak, hogy sokáig inkább a görögök körében volt népszerű a település. Ennek köszönhető a falu egyedülálló bűbája és szépsége. A település karaktere dinamikus és modern, erős tradicionális elemekkel. Minden nyáron turisták sokassága keresi fel a települést.

Infok a szállásról:
Fekvése:
Központ: 600 m, Strand:400 m

Elhelyezés:
2-3 férőhelyes stúdiókban, 4 férőhelyes galériás stúdiókban és 4-5 férőhelyes 2 légterű stúdiókban. A galériás stúdiók felárasak!

Felszereltség:

 • Ingyen WIFI
 • Minikonyha
 • Tv
 • Saját fürdőszoba
 • Terasz vagy erkély
 • Törülköző
 • Szúnyogháló
 • Mágneskártya
 • Redőny/reluxa
 • Széf
 • Páraelszívó
 • Mikróhullámú sütő
 • Kávé-, teafőző

Ellátás:
Önellátó, vagy csak vacsora igényelhető a tengerparti sétányon található Zorbas étteremben.

Megjegyzés:
Csendes, nyugodt környezetben fekvő, szép, igényes ház nagy alapterületű szobákkal.

Fizetési konstrukció:

A nyaraláson/fotótáborban való részvételt havi részletekben is lehet fizetni, de a teljes összegnek legkésőbb április végéig be kell érkeznie. Ez azt jelenti, hogy november és április vége között akár 6 havi részlet is lehet – de lehet kevesebb részletben vagy egyben is befizetni.

Az utazás és szállás díját az utazási irodának, nekünk csak a fotózási összeget kell fizetni, de megbízás alapján továbbküldjük az irodának mi is az összeget.

A fotótáborban 10 fotózásokon résztvevő  és 8 kísérő vehet részt. Modell résztvevőknek 6 x 11.500, kísérőknek 6 x 7500 forint.
Az ár a szállást, utazást, és “modellek” esetében a fotózást tartalmazza (profi smink, fejenként kb 300 kép). Az ár nem tartalmazza az étkezést, illetve a fakultatív programok árát.
A további részleteket az utazási megállapodás tartalmazza (lemondás, stb.)
Az utazásra utasbiztosítást február hónapban kötünk csoportosan. Ennek ára 4-5 ezer ft/fő/hét körül várható.

Fakultatív programok

Jón-tengeri szigettúra

Csatlakozzon hozzánk a Jón-tengeri szigettúránkon, ahol egész nap kikapcsolódhat és lazíthat, élvezheti a minket körülvevő, csillogó türkizkék Jón-tenger vizét, és magába szívhatja a napsütést egy egész napos szigetről szigetre látogató, fürdőző program keretében.
A napot a festői tengerpartú Nidrivel kezdjük, Lefkada szigetén, ahol felszállunk a hajónkra és elindul egy csodálatos nap. Az első megállónk Lefkada kiemelkedő szépségű partjainak egyike- vagy Porto Katsiki vagy Egremni – melyek díjnyertes, fehér homokos strandjaikról, csodálatos türkizkék kristálytiszta vizükről híresek. Itt lesz időnk egy frissítő úszásra.
Ezután áthajózunk Kefaloniára, ahol megtekintjük a meseszerű Fiscardót, az egyetlen falut, amely túlélte az 1953-as földrengést, és jelenleg írók és művészek törzshelye. Fiscardo és a környező területek természetvédelmi területek és a görög törvény védi őket.
Évszaktól függően, az ebéd-megállónk vagy itt, vagy a következő kikötőben, Kioniban lesz, egy gyönyörű, idilli kis szigeten, Ithacán. Kioni egy élő képeslap a fotósok örömére és igazán felejthetetlen hely. Szánjon időt rá, hogy bejárja a kis utcákat, és betérjen egy-egy neo-klasszicista épületbe.
Következő megállónk Meganissi, ahol megtekintjük Görögország második legnagyobb tengeri barlangját a Papanikolis nevű barlangot, amely arról a tengeralattjáróról kapta a nevét, amely menedékre lelt itt a 2. világháború alatt.
Vessünk egy pillantást a Skorpios szigetre és hallgassuk meg a meséket, a mesésen gazdag Arisztotelész Onassziszról és családjáról. Végül, ha az időjárás engedi, még egyet fürdőzünk mielőtt visszatérnénk Nidribe, majd utunkat Parga felé vesszük. Ára: kb. 32 Euro (gyerek: 20 euro)
————————————–
Paxos – Antipaxos
Töltsön velünk egy felejthetetlen napot Paxos és Antipaxos szigetén! A görög mitológia szerint ezeket a szigeteket Poseidon, a tenger istene hozta létre, úgy hogy a szigonyával lecsapta Korfu szigetének déli csúcsát.
10:00-kor indulunk el a hajónkkal Pargáról és először Antipaxosra érkezünk. A kristálytiszta vízben itt lehetőségük van egy nyílt tengeri úszásra és búvárkodásra. Ezután folytatjuk utunkat a sziget „Kék barlangjai”-hoz, ahol az utolsó barlangnál szintén tartunk egy rövid fürdőzést. A fürdőzés végeztével áthajózunk Paxosra, ahol a sziget fővárosában, Gaiosban kötünk ki. Itt lehetőségük nyílik városnézésre, vásárlásra egy 2 órás szabad program keretében. 18:00 körül érkezünk vissza Pargára. Ára: kb. 23 euro, gyerek: 12 euro
——————————–
Túra és vadvízi evezés
Görögország egyik leghíresebb folyójához, a mitológiai Acheronhoz látogatunk el. Először a torkolatvidékhez érkezünk, Ammoudia telepüésnél kb. egy órát töltünk.
Innen a folyó vadregényes forrásvidékéhez megyünk, hosszabb sétát teszünk a folyómederben. A parton lehetőség nyílik egy kis lóháton való sétára, végül vadvízi evezés zárja a programot. Ára: kb. 32/20 euro
———————————–
Görög életérzés
Egy igazi görög életérzés ami vár ránk : Eldugott csodás kéklő vizű, dombokkal ölelt öblöt keresünk fel kisbusszal, ez a Sarakiniko beach ,ahol mindenki kedvére napozhat fürdőzhet. A vállalkozó kedvűek könnyű búvárkodhatnak, és akár a sziklaugrást is kipróbálhatják. Amíg mi a tengert és a napsütést élvezzük a part menti árnyas tavernában elkészítik az estebédünket, kemencében sült malac ( brizolla ) vagy csirke, mellé páronként fél liter bort, gyerekeknek üdítőt szolgálnak fel, majd gyümölcstálat szervíroznak . Hogy a hangulat feledhetetlen legyen görög élőzenével egy helyi „banda” szórakoztat minket. Ára: kb. 25/20 euro

Rövid hangulatfilm