BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Marokkói fotótábor 2018.
17214
post-template-default,single,single-post,postid-17214,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Marokkói fotótábor 2018.

Marokkói fotótábor 2018.

2018. március 5 – 12. (8 nap, 7 éjszaka) – Marokkó, Marrakesh
Szállás: (7 éjszaka 4 csillagos appartman szállodában)
Szállás + fotózás (profi sminkkel): 85.000 Ft. (több részletben fizethető)
Utazás: repülővel – Budapest – Marrakesh – Budapest (Ryanair közvetlen járat) – ár: jelenleg 40.000 Ft. oda-vissza (egy összegben fizetendő)

A fotótáborban lévő szabad helyek:
Fotózáson résztvevőknek: 10 szabad hely
Fotózáson résztvevők kísérőinek: 8 szabad hely
Szállás ára a kísérőknek: 60.000 Ft. (7 éjszaka)

Akik fent vannak a Facebook-on, itt jelentkezhetnek az eseményre: https://www.facebook.com/events/218149692046293/

Fotótáboraink általános ismertetője ITT TALÁLHATÓ! 

Leírás: Ez a szálló, amely modern apartmanokkal, továbbá kültéri medencével várja az ide érkezőket, rövid autóútra található az alábbi látnivalóktól: Jemaa el-Fnaa, Koutoubia Mosque és Ben Youssef Mosque. Ez a szálláshely remek elhelyezkedéssel büszkélkedhet (az alábbi kerületben: Agdal).

Ez a nemdohányzó szállás számos szolgáltatást és felszereltséget kínál, többek között az alábbiakat: 24 órás recepciószolgálat, kert és ingyenes vezeték nélküli internet a nyilvános területeken.

107 apartman található a birtokon; mindegyikben megtalálható az összes olyan alapvető felszereltség, amely a kényelmes itt-tartózkodást biztosítja.

A birtok étterme ideális választás azok számára, akik a szálláshelyen kívánnak étkezni. Azok a vendégek, akik nem tudják eldönteni, melyik kávézót válasszák, beülhetnek reggelizni a birtok étkezőjébe.

A(z) Marrakech-Menara Airport repülőtér kevesebb, mint 15 perces autóúttal elérhető a birtokról. A(z) El Badi Palace és Menara Gardens autóval 10 perc alatt elérhető.

Egzotikus és hipnotikus város, az iszlám és kézműves berber művészet labirintusszerűen keveredő varázslatával, lenyűgöző látnivalóival. Marakkesh városközponti sikátorai napközben nyüzsgő bazárrá alakulnak át, a főszerepet azonban este a Főtér veszi át.

Látnivalókról bővebben: http://www.fuggetlenutazo.com/utazas/marrakesh-latnivalok

Fizetési konstrukció:

A nyaraláson/fotótáborban való részvételt havi részletekben is lehet fizetni, de a teljes összegnek legkésőbb jabuár végéig be kell érkeznie. Ez azt jelenti, hogy szeptember és január vége között akár 5 havi részlet is lehet – de lehet kevesebb részletben vagy egyben is befizetni.

A fotótáborban 10 fotózásokon résztvevő  és 8 kísérő vehet részt. Modell résztvevőknek 5 x 17 ezer, kísérőknek 5 x 12 ezer forint.
Az ár a szállást, és “modellek” esetében a fotózást tartalmazza (profi smink, fejenként kb 300 kép). Az ár nem tartalmazza a repülőjegy árát (jelenleg 40 ezer ft oda-vissza – 2017. augusztus), a transzfert (kb 20 dollár fejenként) az étkezést, illetve a fakultatív programok árát.
A további részleteket az utazási megállapodás tartalmazza (lemondás, stb.)
Az utazásra utasbiztosítást február hónapban kötünk csoportosan. Ennek ára 4-5 ezer ft/fő/hét körül várható.

Rövid hangulatfilm