BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Olasz fotótábor 2017.
17214
post-template-default,single,single-post,postid-17214,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Olasz fotótábor 2017.

Olasz fotótábor 2017.

2017. június 17 – 24. (8 nap 7 éjszaka) – Eraclea Mare Olaszország
Szállás + útiköltség (autókkal megyünk): 65 ezer Ft/fő/7 éjszaka hálószoba + nappalis, tengerpartközeli apartman.
Teljes várható költség: fotózásokon részt vevőknek 92 ezer Ft. – kísérőknek 65 ezer Ft.

Modell helyek: 6 foglalt – 4 szabad
Kísérő helyek: 5 foglalt – 5 szabad
Akik fent vannak a Facebook-on, itt jelentkezhetnek az eseményre: https://web.facebook.com/events/1628936817413939/

Akik csak nyaralni jönnének, azok számára jelentkezéskor szerződéskötés, és előleg befizetése után plusz helyeket foglalunk a szálláson (a készlet erejéig).

Fotótáboraink általános ismertetője ITT TALÁLHATÓ! 

A szezonális szabadtéri medencével és saját terasszal rendelkező apartman Eraclea Mare településen található, 35 km-re Velencétől. Lido di Jesolo 10 km-re fekszik. A helyszínen ingyenes wifi-hozzáférés és egy díjmentesen használható, privát parkoló is biztosított a vendégek számára.

Az apartmanokban síkképernyős TV áll rendelkezésre. Néhány egységhez ülősarok és/vagy terasz is tartozik. Hűtőszekrénnyel felszerelt konyhasarok is rendelkezésre áll.

A szálláshely saját strandrésszel és kerékpárbérlési lehetőséggel várja vendégeit. A szálláshelyen teniszezésre és pingpongozására nyílik lehetőség, a környéken pedig népszerű program a kerékpározás.

Eraclea Mare közel esik Velencéhez. Így oda mindenképpen tervezünk egy egész napos, estébe nyúló kirándulást. Valamint a fotózások egy részét is Velencében szeretnénk megszervezni.

A szálláshelytől akár autóval, akár autóval és hajóval is el lehet jutni Velencébe.

Fizetési konstrukció:

A nyaraláson/fotótáborban való részvételt havi részletekben is lehet fizetni, de a teljes összegnek legkésőbb május végéig be kell érkeznie. Ez azt jelenti, hogy április-május-június eleje között 3 havi részlet is lehet akár – de lehet kevesebb részletben vagy egyben is befizetni.

A fotótáborban 10 modell és 8 kísérő vehet részt. Modell résztvevőknek 4 x 23 ezer, kísérőknek 4 x 16.250 forint.
Az ár a szállást, az utazást oda-vissza és “modellek” esetében a fotózást tartalmazza (profi smink, fejenként kb 300 kép).Az ár nem tartalmazza az étkezést, illetve a fakultatív programok (kirándulás Velencébe, stb.) árát.
A további részleteket az utazási megállapodás tartalmazza (lemondás, stb.)
Az utazásra utasbiztosítást május hónapban kötünk csoportosan. Ennek ára 4-5 ezer ft/fő/hét körül várható.

Eraclea Mare