'; BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Kanári-szigetek – 2018. október
BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Kanári-szigetek – 2018. október
16960
post-template-default,single,single-post,postid-16960,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kanári-szigetek – 2018. október

Kanári-szigetek – 2018. október

2018. október 7-14. (8 nap, 7 éjszaka) – Playa del Inglés, Grand Canaria
Szállás: (7 éjszaka 4 ágyas, két légterű apartmanokban)
Szállás + fotózás (profi sminkkel): 75.000 Ft. (több részletben fizethető)
Szállás kísérőnek: 55.000 Ft.
Utazás: repülőgéppel – Budapest – Grand Canaria – Budapest
A repülőjegy ára (RyanAir) függ attól, ki mikor veszi meg. 2018. augusztus 5-én csomaggal oda-vissza 84 ezer Ft. volt/fő.
További részletek később, a szállás, fotózás ára fix.

Plusz költség igény szerint: repülőn poggyász-díj, utasbiztosítás. A transzfert és az utazásokat bérelt autókkal oldjuk meg, ennek költsége 22 ezer Ft./hét/fő + üzemanyag várhatóan.

Akik csak nyaralni jönnének, azok számára jelentkezéskor szerződéskötés, és előleg befizetése után plusz helyeket foglalunk a szálláson (a szabad helyek erejéig).
A repülőjegy ára folyamatosan változik – igény szerint segítünk megvenni.

Ez a szállás 2 perces sétára van a vízparttól. 24 órás recepcióval, úszómedencével, valamint csodás kilátást kínáló, tágas terasszal várja vendégeit. Az apartmanok kiváló helyen, Costa Canaria üdülővárosában találhatók.

Az apartmanokban mikrohullámú sütővel és hűtőszekrénnyel ellátott, jól felszerelt konyhasarok szolgálja a kényelmet.

Az apartmanok családok és baráti társaságok számára egyaránt ideális helyet kínálnak egy kellemes, strandolással és napozással töltendő nyaraláshoz. A kiváló elhelyezkedésű komplexum mellett számos vásárlási lehetőség és szabadidős program is várja a vendégeket.
Playa del Inglés homokos strandja 2 perces sétára, a maspalomasi dűnék pedig 650 méterre találhatók.

A Kanári-szigetek (spanyolul (Islas Canarias) Spanyolország legdélebbi autonóm közössége. Hét nagyobb és több kisebb sziget csoportját Marokkó partjaitól 125–200 km-re, az ész. 27–30 és a nyh. 13–18 foka között találjuk az Atlanti-óceánban. A szigetek összterülete 7500 km2. A turisztikai paradicsom két provinciára, tartományra oszlik.

A turisták a szigetet az egész év folyamán látogatják, mivel majdnem mindig biztos a napos és eső nélküli időjárás. Az átlagos nappali hőmérséklet novembertől februárig 21 Celsius fok körül mozog, az év többi részében pedig 25 fok körül. A hidegebb hónapokban a hőmérő higanyszála körülbelül 10 fokos éjszakai hőmérsékletet mutat, nyáron akár a 20 fokot is eléri. Az óceán hőmérséklete az évszaktól függően 17 és 24 Celsius fok között mozog.

Fizetési konstrukció:

A repülőjegy árát kell legkorábban kifizetni teljes összegben, hogy minél olcsóbban lehessen megvenni. A repülőjegy ára mindent tartalmaz, de a plusz poggyászt fizetni kell. Célszerű a Ryanair oldalon nézni az infókat: 2018. október 7-14., Budapest – GranCanaria – Budapest.

A szállást és fotózások árát (55+20 ezer Ft.) lehet akár 8 havi részletben (február – ) fizetni, de legkésőbb szeptember 15-ig a teljes összegnek be kell érkeznie. Mivel erre az útra nagyon sok az érdeklődő, a foglalót (10 ezer ft/fő) mielőbb érdemes befizetni, a helyek száma korlátozott.

A további részleteket az utazási megállapodás tartalmazza (lemondás, stb.)
Az utazásra utasbiztosítást szeptember hónapban kötünk csoportosan. Ennek ára 4-5 ezer ft/fő/hét körül várható.

2017-es Kanári fotótáborunk