'; BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Esemény- és rendezvény-fotózás
BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Esemény- és rendezvény-fotózás
15524
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15524,page-child,parent-pageid-13629,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Esemény- és rendezvény-fotózás

Vállaljuk rendezvények és események álló- és mozgóképes megörökítését, legyen szó akár vállalati rendezvényről, konferenciáról, előadásokról, koncertről, szépségversenyről, vagy bármilyen egyéb történésről. A felvételkészítést Magyarország és Székelyföld egész területén tudjuk biztosítani. Videó esetén akár több HD-kamerával is.

Rendezvények esetén az irányár 15 ezer Ft-tól, 200 lejtől kezdődik, de ez függ a feladat összetettségétől, és a munka időtartamától. Más összegbe kerül egy két órás és más összegbe egy egész napos vagy több napos esemény dokumentálása.

Filmkészítés esetén vállaljuk a felvett nyersanyag igény szerinti szerkesztését, vágását, publikálását az Interneten. A teljes munkadíjban ennek költsége is benne foglaltatik, ezért is nélkülözhetetlen az egyeztetés, vagy előzőleges árajánlat kérés.