Vállaljuk iskolai fotózások lebonyolítását teljes körű kivitelezéssel Magyarország teljes területén és Székelyföldön: osztályfényképek elkészítése, egyéni- és csoportképek készítése. Iskolai rendezvények megörökítése fotón, videón. Vállaljuk tablóképek készítését akár iskolai helyszínen is (hátteret, világítást mi biztosítunk a fotózáshoz, csak megfelelő teremre és áramra van szükségünk.
Igény szerint profi sminkesünk széppé varázsolja a fotózásra a lányokat, de akár a pedagógusokat is.

Emellett vállaljuk iskolai rendezvények (szalagavató, maturandus, stb.) fotózását és/vagy videózását 2-3 kamerával. A film végleges összevágását és igényes dvd-n való átadását tetszőleges példányban. A fotózás/videózás ára 1000/1000 Ft, azaz 10/10 lej diákonként. A diákonkénti plusz lemezek költsége igény szerint változik.

Vállaljuk a tabló elkészítésének teljes körű kivitelezését is a grafikai megszerkesztéstől egészen a keretezésig – határidőre kész tablót szállítunk az iskolába. Egész Magyarország és Székelyföld területén vállalunk munkát – a plusz útiköltségről egyeztetni kell a részleteket. Budapesten és 50 km-es körzetében, valamint Székelyudvarhely és 50 km-es körzetében nincs kiszállási felár.

ÁR: 4000 Ft/50 lej diákonként, az ár tartalmazza: a fotózást, a tablo számítógépes szerkesztését, a tabló kinyomtatását (70 cm x 100 cm méretben), a tabló keretezését és üvegezését, a tanárok portré képeinek elkészítését, a diákok fotóit 1 db DVD-n átadva, a kész tabló kiszállítását és az alábbi papírképeket: 9 db igazolvány kép, 1 db A/4-es kistabló, 4 db tablókép 6×9-es méretben.
Nagyobb létszámú osztályok esetén 80 x 120-as tabló is kérhető 500 Ft/diák vagy 6 lej/diák plusz felárért.

Fotózás után az arcképed laptopon azonnal visszanézhető. Minden portré retusálás után kerül átadásra. A digitális képekről színes, fekete-fehér és barnított képek is rendelhetők.  Fotózáskor lehetőség van osztálykép, csoportkép, páros, egész alakos fotók készítésére is. Valamennyi képet megkaptok, a nyers és a retusált változatokat is. A tabló kinézetének csak a fantázia szab határt, a korábbi években a legkülönfélébb elképzeléseknek és igényeknek tettünk eleget.

Iskolai rendezvények – például szalagavatók fotózását és videózását is vállaljuk. Ennek költsége mindkét esetben 1000-1000 Ft/fő vagy 12-12 lej/fő. Vagyis a videózás és a fotózás is ugyanannyiba kerül. Mindkét szolgáltatás megrendelése esetén 1000-1000 Ft. helyett diákonként 1500 Ft-ba vagy 18 lejbe kerül a szolgáltatás.

Az elkészült képeket DVD-lemezen adjuk át egy példányban, de igény szerint közösségi oldalra is feltöltjük. A videót szerkesztés (vágás, igény szerinti feliratozás) után ugyancsak DVD-lemezen adjuk át, valamint kérésre feltöltjük Youtube-csatornánkra is, hogy az Interneten is elérhetővé váljon.

Árvaházakban és gyermekotthonokban nem kérünk pénzt a fotózásért, ott ezt a szolgáltatást jószolgálati jelleggel, adományként végezzük. Természetesen nagyobb távolságra lévő intézmények esetén támogatót keresünk úti-költség térítésre, de ettől függetlenül szeretettel várjuk magyarországi és erdélyi otthonok megkeresését, ajánlását.