Budapesten, Székelyudvarhelyen,
vagy bárhol Székelyföldön és Magyarországon

Ha modellkedni szeretnél, ha a párodat lepnéd meg pár jól sikerült képpel, esetleg azokból készülő naptárral, vagy ha munkához van szükséged fotókra, esetleg az önbizalmadat szeretnéd növelni magadról készült, előnyös képekkel, sőt, ha társkeresés miatt van szükséged rá, nálunk minden esetben jó helyen jársz.
Bármelyik ok legyen is, előnyös és fontos, hogy professzionális bemutatkozó anyaggal rendelkezz, amelyben jó minőségű és változatos képeken szerepelsz. Minél több arcodat tudod megmutatni, annál több esélyed lehet bármire. Otthon készült, amatőr felvételekkel kevés esélyed van, és jó képet nem a jó gép, hanem tapasztalt és szakavatott fotós készít.
Kísérő minden esetben eljöhet, hogy miket kell hoznod, hogyan kell készülnöd egy fotózásra, megtalálod az oldal alján. Nem baj, ha kezdő vagy, a korod sem számít, mindenben segítünk! Igény szerint sminkest is tudunk biztosítani – az alapsmink ára 5000 forint – ezt nagyon javasoljuk, mert nagyságrendekkel jobbak lesznek a képek. Fodrász 3000 forinttól áll rendelkezésre.
A fotózásra mindenképpen telefonon egyeztetünk időpontot, de jelentkezni e-mailben vagy sms-ben is lehet.

Műtermi fotózás – 22 ezer forint

Ezt a fotózást azoknak a leendő modelleknek ajánljuk, akik még nem döntötték el véglegesen, hogy valóban szeretnének-e erre a pályára lépni, ugyanakkor kipróbálnák, milyen az, amikor profi körülmények között készül róluk néhány kép. Ugyanakkor nem csak modellek jelentkezhetnek erre, hanem olyanok is, akiknek csak néhány jobb képre van szükségük.
Tartalmaz:

– 100 – 120 darab digitális kép készül műteremben
– profi műtermet bérlünk a fotózásra (az ár tartalmazza a bérleti díjat)
– az elkészült képeket a fotózás után azonnal láthatod
– a fotózás után kiválasztott 10 darab képet retusáljuk, és megkapod DVD-re, vagy hozott pendrive-ra kiírva az összeset.
– a fotózás során több átöltözésre van lehetőség (elegáns ruha, hétköznapi ruha, fürdőruha vagy fehérnemű, stb.)
– a fotózás időtartama hozzávetőleg 1 óra

Alap csomag – 27 ezer forint

Tartalmaz:
– a fotózás során 100-120 darab digitális kép készül, és megkapod DVD-re, vagy hozott pendrive-ra kiírva
– a kiválasztott 10 darab képet retusáljuk
– profi smink készül (közös megbeszélés alapján visszafogottabb vagy erőteljesebb)
– a fotózás időtartama hozzávetőleg 1 óra
– igény szerint rövid bemutatkozó videót készítünk fotózásról vagy rólad, amely a youtube-on lesz megtekinthető (plusz költsége nincs)
– profi műtermet bérlünk a fotózásra (az ár tartalmazza a bérleti díjat)

Házhoz megy a műterem – 15 ezer forint

Mobil műtermünket igény szerint bárhol fel tudjuk állítani ahol rendelkezésre áll legalább 3,5 x 3,5 méter nagyságú és minimum 2,8 méter belmagasságú szabad terület és van elektromos áram. Ez lehet egy terem, nappali, vagy bármilyen helység. A fotózásra előre egyeztetett színű háttereket viszünk.
Fotózást bárhol vállalunk, akár vidéken, akár határon túl is, de minden esetben plusz költség a kiszállási díj. Tehát ha például egy vidéki faluban vagy városban szeretné valaki a fotózást, akkor plusz költségként jelentkezik a távolság kétszer (oda-vissza út). Egy 100 km-re lévő településnél ez 2 x 100 km x 50 Ft., azaz 10 ezer Ft. Ha egy vidéki helyszínen többen jelentkeznek, értelemszerűen a kiszállási díjat akkor is csak egyszer kell kifizetni, így ez elosztható azok között, akik a fotózásra jönnek.

Referenciaképek a galériában, illetve még több kép a Facebook-albumunkban ITT LÁTHATÓ