• 2022. június 24. (péntek) – 2002. július 3. (vasárnap) – autóbuszos út Budapesti indulással. 10 nap 7 éjszaka. Elhelyezés két légterű, 4 fős apartmanban. Az Anastasia apartmanház a Koukla Beach közvetlen közelében fekszik, és a falu főutcája is csak pár lépésre van. Tágas, felújított szobákkal,......

  • Ez a téma rendszeresen előkerül – szinte minden évben – és alaposan körbe szokta rágni a szakma – vagy éppen a laikus “fogyasztó”.Én most csak azért ragadtam tollat (billentyűzetet), mert megdöbbentő árakat hallottam mostanában. Tudom, hogy az elmúlt 1-2 évtizedben nagyon felhígult a szakma, és......


Új exkluzív helyszín fotózásra!

Gyere el hozzánk egy fotózásra exkluzív helyszínen. Most egy új, kispesti helyszínen is van lehetőség fotózásra. A Fotózás ára: 25.000 Ft. (Tartalmaz: 80-100 képet, sminke, hajat, 10 db. retusált képet)


Rita és Balázs - esküvői klipp

Parga 2018 - Teljes film

A BG71 Stúdióról

Sokrétű tevékenységünkre jellemző, hogy a fotózások és filmkészítések mellett az ezekhez kapcsolódó egyéb területeken is sok tapasztalatot szereztünk.
Modellügynökségünk 1999-től működött, 2001-től több saját magazint is megjelentettünk: FérfiMagazin (2001-2003), a Miss Internet Szépség és Szörnyeteg című havi magazinja (2003-2006), Casting Magazin (2009). Az ország legnagyobb szépségversenyeinek voltunk partnerei (Miss Balaton, Miss Hungary, Miss Internet, Miss Alpok-Adria, stb.), emellett 2006-tól fő partnerei vagyunk erdélyi versenyeknek is (Év Arca Erdély, Miss Party, Miss December, Miss Jakobs).
Ugyancsak 2006 óta rendszeresen vannak külföldi fotózásaink is. Fotótáboraink Horvátországban, Máltán, Görögországban, Törökországban és Spanyolországban voltak, de volt munkánk már Olaszországban (Szardinia), Franciaországban (Korzika), Ausztriában és Székelyföldön is.
2015 tavaszától központi székhelyünk Budapestről Székelyudvarhelyre kerül, így már itt is, ott is vállalunk munkákat.