Gyermekfotók készítését is vállaljuk műteremben, otthon a családnál, vagy egyéb természetes környezetben (játszótér, óvoda, stb.)
Természetesen a gyermekfotózásba beletartozik, hogy néhány kép a családról is készüljön, amelyeken mindannyian rajta vannak, vagy külön-külön a szülőkkel, testvérekkel, rokonokkal. Árak: 15.000 ft-tól (kiszállás esetén az ár változhat).

Referenciaképek a galériában, illetve még több kép a Facebook-albumunkban ITT LÁTHATÓ

Hozzászokhattunk, hogy a legtöbb gyermekfotózás úgy zajlik, hogy az óvodában a kis lurkót leültetik egy háttér elé, vagy kellékek közé, és megpróbálják rávenni, hogy legyen természetes, ne sírja el magát, és ha lehet, még mosolyogjon is. Nem könnyű feladat, és nem is természetes dolog.
Én másképpen képzelem el ezt a feladatot. Szeretem a gyerekeket természetes környezetükben, természetes cselekvések között megörökíteni. Amikor játszanak, futkároznak, reggeliznek, tornáznak… Egy csoportban szívesen eltöltök akár 2-3, vagy akár több órát is, hogy a lehető legjobb képek és felvételek készüljenek.  Ez idő alatt nem csak profi képek, hanem HD-minőségű videó-felvételek is készülnek, amely utómunka során áll össze egy 20-25 perces kisfilmmé, amely nem csak álló, hanem mozgó képeken is bemutatja a gyerkőcök mindennapjait.
Ráadásul mindezt úgy, hogy összességében olcsóbban jön ki a végeredmény. A XXI. század technikájának köszönhetően a szülők és az óvoda, bölcsőde már a fotózás napján letöltheti az akár több száz képet az Internetről, de megkaphatja DVD-lemezen is.
Az elkészült videó szintén elérhetővé válik az Interneten – igény szerint kódolva, hogy csak az illetékesek láthassák – így azt is pillanatok alatt megoszthatjuk távol élő rokonokkal, ismerősökkel, vagy le is tölthetjük magunknak.

 

Árak:
A gyerkőcök mindennapi életének megörökítése HD-videón, ez összevágva 20-25 perces klippé, profi minőségű életképek készítése (egyéni, közös- és csoportképek – minimum 150-200 készül, de nagyobb létszámú csoportoknál ez a szám akár 600-700 kép is lehet) 2000 Ft/gyermek (ez azt jelenti, hogy csoportlétszámtól függetlenül készül ennyiért a képsorozat és a videó)
Budapesten belül nincs kiszállási díj, Budapesten kívül 50 ft/km
Amennyiben a fotózás napján sok lenne a hiányzó gyermek (betegség vagy egyéb okok miatt), lehetőség van időpont módosításra, vagy plusz időpont beiktatására fotózási felárt nélkül (vidéken csak a plusz kiszállási díjat kell megfizetni).
Összefoglalva tehát: óvodai vagy bölcsődei fotózás esetén a szülő 2000 ft-ért akár 20-30 profi képet is kaphat a gyermekről, valamint profi kisfilmet a csoportról. Igény szerint papírkép is rendelhető, de ezt a szülők már maguk is tudják intézni a nekik tetsző képekről.

 

 

Jelentkezni telefonon vagy e-mailben lehet (70 – 609 2121 vagy info@bg71.hu).
A fotózás helyszíne és időpontja telefonos egyeztetéssel történik.
A képek digitálisan becsomagolva kerülnek az Internetre (zip fájlban), amely egy-egy adott címről lesz letölthető mindenki számára. Amennyiben ez gondot okoz, kiírjuk DVD-lemezre, vagy hozott pendrive-ra. A képek nagy felbontásban készülnek, hogy utána akár tetszőleges méretben és mennyiségben lehessen belőlük papírképet készíteni.
Minden egyéb kérdéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésre telefonon és elektronikus levélben.
Egy helyről történő jelentkezés esetén a kiszállási díj költségei eloszlanak. Például 6 nyíregyházi jelentkező esetén a fotózási díjon felül a kiszállási díj 2 x 240 km x lenne. De ez 6 felé oszlik, vagyis családonként/gyermekenként ez már csak 4000 ft.