A BG71 Stúdió 1998 óta működik Magyarországon budapesti stúdióval. Fő profilunk a képalkotás akár saját stúdiónkban, akár egyéb helyszíneken, amelybe beletartozik az utólagos számítógépes képkorrekció is. 2004 óta kisfilmek készítésével is foglalkozunk, megörökítünk ugyancsak esküvőket, rendezvényeket, eseményeket, de forgattunk már számos portréfilmet, riportot is. 2015 tavaszától Székelyföldön (Székelyudvarhely) is fogadunk már megrendeléseket.

 

Tevékenységi területeink:
– modell portfóliók készítése kezdőknek és haladóknak, tesztfotózás kezdőknek
– háziasszony-fotózás (anyukák, feleségek, tehát nem modellek, akik csak párjukat vagy önmagukat lepnék meg egy örök emlékű sorozattal)
– műtermi fotózások bármilyen célra bárkinek
– esküvői fotózás és videózás, jegyes-fotózás
– fotózások luxusvillában (munkához, ajándékba, magáncélra, stb.)
– gyermekfotózás, családi fotózás, kismama-fotózás, szülinapi zsúr, keresztelő
– osztályfényképezés, iskolai tablófotózás, óvodai fotózás, óvodai események, szalagavatók, (videókészítés is)
– professzionális sminkek- és hajak készítése, egyéni sminktanácsadás sminkmesterünk által (www.jakabtunde.com)
– rendezvények, események fotózása, tárgyfotózás, épületek, helyek bemutatása
– referenciafilmek, riportfilmek készítése, vágása, rendezvények, megörökítése HD-minőségben igény szerint ezek Internetes megjelenítése és terjesztése (pl. YouTube)
– kiadványok, honlapok szerkesztése, fotókönyvek készítése, képek retusálás, képjavítás, grafikai utómunkák, háttércsere, trükkök
– szépségversenyek, nyári tengerparti fotótáborok szervezése és lebonyolítása.

 

Sokrétű tevékenységünkre jellemző, hogy a fotózások és filmkészítések mellett az ezekhez kapcsolódó egyéb területeken is sok tapasztalatot szereztünk.
Modellügynökségünk 1999-től működött, 2001-től több saját magazint is megjelentettünk: FérfiMagazin (2001-2003), a Miss Internet Szépség és Szörnyeteg című havi magazinja (2003-2006), Casting Magazin (2009). Az ország legnagyobb szépségversenyeinek voltunk partnerei (Miss Balaton, Miss Hungary, Miss Internet, Miss Alpok-Adria, stb.), emellett 2006-tól fő partnerei vagyunk erdélyi versenyeknek is (Év Arca Erdély, Miss Party, Miss December, Miss Jakobs).
Ugyancsak 2006 óta rendszeresen vannak külföldi fotózásaink is. Fotótáboraink Horvátországban, Máltán, Görögországban, Törökországban és Spanyolországban voltak, de volt munkánk már Olaszországban (Szardinia), Franciaországban (Korzika), Ausztriában és Székelyföldön is.
2007-ben modelleknek szóló tanácsadó könyvet jelentettünk meg, hogy segítsük a pálya iránt érdeklődő fiatalokat. Online olvasható vagy letölthető ITT.

2014-es reklámfilmünk