Hogyan legyen szebb a napod?
16708
post-template-default,single,single-post,postid-16708,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18162

Hogyan legyen szebb a napod?

Sokat gondolkodtam azon, hogyan is tudnék sokaknak egyszerűen, hatékonyan segíteni. Majd saját példámból indultam ki, és abból, hogy minden gondolatnak és a tudatalattinak teremtő ereje van, és óriási hatása az életünkre.
Elkészítettem egy rövid szöveget, majd belőle egy kis hanganyagot, amelyet érdemes minden reggel meghallgatnia bárkinek. Mp3 formátumban is elérhetővé tettem az emberiseg.hu oldalon, hogy könnyedén fel lehessen tölteni bármilyen mobiltlefonra, mp3 lejátszóra: http://www.emberiseg.hu/reggel.mp3
Ébredés után, felkelés előtt, vagy reggeli zuhanyozás közben, esetleg elindulva iskolába, munkába érdemes meghallgatni. Figyelni az értelmére – újragondolni.
Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb, szép lassan bárkinek változhat az élete, a mindennapjai ennek hatására. Ezzel kapcsolatos visszajelzéseket szívesen fogadok!

No Comments

Post A Comment