Kefalonia – 2019. július

2019. július 5 – 14. – Kefalonia
Szállás: (7 éjszaka 2 ágyas apartmanokban)
Szállás + utazás + fotózás + foglalási opció: 115.000 Ft. (több havi részletben fizethető) – kísérőknek fotózás nélkül (korlátozott számban): 89.000 Ft.
Utazás: busszal és komppal – Budapest – Kefalonia – Budapest

A nyaralás szabad helyei:
Szabad helyek száma: 1 – (19 hely már foglalt)

Jelentkezés és érdeklődés: +36 70 609 2121 vagy +40 749 307 700 (Both Gábor) sms-ben és telefonon. A magyar számnál Viber is!
Jelöld Facebook-on, hogy érdekel:  ITT

Fotótáboraink részletes leírása: http://www.bg71.hu/bg71-wp/szolgaltatasok/tengerparti-nyaralas-fotozas/

Programterv és fizetés

Indulás utazási iroda autóbuszával Budapestről, valamint az ország számos pontjáról gyűjtőjáratokkal. Elhelyezés 2 ágyas apartmanokban. Közös programok: strandolás, kirándulások, bulik, akinek kedve van, fotózások.
Jelentkezés fejenként 20 ezer Ft foglalóval, amely beleszámít a teljes végösszegbe.

Az ár tartalmazza:
– az utazás költségeit Budapestről a szálláshelyig és vissza
– a szállás árát
– foglalási opciót és lemondási díjat
– a magasabb ár a sminket és fotózásokat

Az ár nem tartalmazza:
– kötelező utasbiztosítás díját (ezt csoportosan szoktuk kötni, kb. 5200 Ft.)
– komp díját (kb 20 euro)
– fakultatív programok és esetleges belépők, helyi közlekedés díját
– étkezés ára

A szállást és fotózások árát (89+29 ezer Ft.) lehet akár 3-4 havi részletben (március – június közepe) fizetni, de legkésőbb június közepéig a teljes összegnek be kell érkeznie, mert júniusban már kötbéres lesz a foglalás.

A szállás a központban található, strand: 100 m.
A szállás felszereltsége: Minikonyha, Saját fürdőszoba, Mikro, Szúnyogháló, Vízforraló, Törülköző, Kávé-, teafőző, Széf, Páraelszívó, Redőny vagy zsalugáter, Terasz v. erkély, Mágneskártya, ingyen wi-fi, légkondi heti 20 euro.

A további részleteket az utazási megállapodás tartalmazza (lemondás, stb.)

Fakultatív program-lehetőségek:

Kefalonia szigettúra
Egész napos felfedző körutunk alkalmával meg ismertetjük Önökkel Kefalonia történelmét és egyedülálló geológiai jelenségeit, pl. drogarati cseppkőbarlangot, a melissani földalatti barlangi tavat, víznyelőket. Utunk során láthatunk és fényképezhetünk vízimalmokat, világítótornyot. Lehetőségük nyílik a csodálatos Myrtos Beach fotózására is. Sétát teszünk Assoson, Kefalonia legfestőibb falujában, ami egy földnyelvre épült, és csúcsát egy 16. sz.-i velencei erőd uralja. Ezután megállunk a fővárosban, Argostoliban, ahol átsétálunk a városba vezető gáton, majd megcsodáljuk a “Katavothres” víznyelőket és még néhány környékbeli érdekességet. Következő állomásunk Makri Gialoson lesz, ahol fürdőzünk egyet, utána pedig ellátogatunk a sziget védőszentjéről elnevezett Szent Gierasimos kolostor-templomhoz. Utunk utolsó állomásaként részt veszünk egy borkóstolón, ahol nemcsak Kefalonia nemes borát, a Robolát kóstolhatjuk meg, de a borkészítés menetét is megismerhetjük. Érkezés Skalába a kora esti órákban.  Ára: kb. 30 euro
Fiskardo hajókirándulás:

A reggeli órákban indulunk fantasztikus, és csak a tenger felől látható partok mellett elhaladva kiránduló hajónkkal, a sziget szinte legfestőibb kisvárosába, Fiscardóba. Párhuzamosan haladunk el a mindössze 5 km távolságra fekvő Ithaka szigete mellett. Fiscardóba érkezve meglátogathatjuk a tengerészeti múzeumot, a római temető ásatását is, sétálhatunk és fotózhatjuk a színes és nyüzsgő utcákat, üzleteket, jahtokat, világító tornyot, hangulatos öblöket. Tovább hajózunk az Ag. Sofia öbölig, ahol nyílt vízi fürdőzésen veszünk részt, majd Saminál kikötve egy finom ebéd elfogyasztására nyílik lehetőség, egyénileg. Hazafelé még a Mini Myrtosnál fürdünk egyet, ugrálhatunk a hajónkról, majd kora délután érkezés haza Skalába. Ára: 35 Euro Kb.

További lehetőségek majd a megérkezés napján a helyszínen.

Kefalonia 2015 - összefoglaló klip

2015-ös fotótáborunk Kefalónián

No Comments

Post A Comment