'; BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Munkalehetőség
BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Munkalehetőség
17806
page-template-default,page,page-id-17806,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Munkalehetőség

A BG71 Stúdió 1998 óta van jelen a hazai és nemzetközi fotózás és videózás területén – leinformálható. 2018 óta ismét együtt dolgozunk a wetlook (vizes ruhás) projekten kanadai partnerünkkel. Rövid, 15-20 perces videóklipekhez keresünk kifejezetten csinos (18-35 év közötti), lányokat, hölgyeket, akik szeretik a kamerát, ha fotózzák őket – nem csak profikat, amatőröket is!
Kis történeteket készítünk mindenkiről – a legjobbakkal akár rendszeresen is – amelynek lényege, hogy mindenki vizes lesz benne ruhában.
A videoklipek vizes környezetben készülnek (medence, jakuzzi), nyáron kinti medencében, tóban, tengerben.


A munka során művészi és kicsit játékos videók és fotók készülnek. (Ha az oldal aljára görgetsz, ízelítőt láthatsz a képeinkből) Az elkészülő anyagokat kanadai partnerünknek küldjük el, és saját weboldalán kerülnek publikálásra (sehol máshol). Az oldalon csak vizes ruhás és saras tartalmak vannak, és csak azok láthatják őket, akik fizetnek érte.
A munka során hárman vagyunk jelen: a videós, a fotós és a modell – vagy adott esetben több modell is.
Sokan megkérdik, és ez fontos: Nem kell vetkőzni, semennyire! A dolog extrémitását az adja, hogy végig ruhában kell fürdeni! Farmerban, elegáns ruhában, stb. – az öltözeteket egyeztetjük, de lentebb felsoroltuk őket!


Fizetés szerződéssel, azonnal a munka végén. A munka hossza és a díjazás a készülő klipek számától függ.
KÍSÉRŐ is jöhet veled! Ha nagyobb bizalmad van irányunkban, nyugodtan elkísérhet a munkára bárki, de a munka folyamatát nem zavarhatja!

Akiknek tetszik a munka, és kanadai partnerünk is pozitív visszajelzést küld, azokkal rendszeresen is tudunk együtt dolgozni.

Érdeklődni a +36 70 609 2121 -es telefonszámon lehet (viber, whatsapp, sms is). Vagy a +40 749 307 700 (romániai) számon.
Facebook oldalunk: www.facebook.com/bothgabor

A jelentkezés és a munka menete:
1. Küldj magadról friss arc- és egész alakos képet – ne félalakost, ne 3 évvel ezelőttit! Töltsd ki adatlpunkat, amely tartalmazza azt, hogy mely munkákat vállalod – az adatlap kitöltési címét elküldkük külön.
2. Amennyiben megfelelsz, és egyeztettünk időpontot a munkára, előtte mindenképpen kommunikálnunk kell vagy személyesen, de legalább telefonon – ha ez nehézségekbe ütközik, nem fogunk tudni együtt dolgozni!
3. A munka előtti napon szeretnénk látni azokat az öltözeteket, amiket a munkára hozol – mobiltelefonnal lefotózva, átküldve. Csak látott öltözetre tudjuk azt mondani, hogy megfelel az adott munkára.
4. Amennyiben az öltözet nem megfelelő, nem tudunk együtt dolgozni, mert a megrendelő tőlünk sem veszi át az anyagot.
5. A munkára időben érkezz, és ne vedd félvállról, mert akkor nem szeretnénk veled dolgozni. Személyi igazolvány legyen nálad!


A munkát velünk végzitek

Milyen ruhákat hozz a munkára?

Ahány klip készül adott napon, annyiféle ruha kell – ezeket előre egyeztetjük – nem mind kell, csak ami neked is van!


1. Utcai, hétköznapi: Farmer, vagy egyszínű nadrág, egyszínű poló (ujjatlan poló nem jó!), minél hosszabb az ujja, annál jobb! , rá valamilyen kis blúz, vagy pulcsi (szintén egyszínű), és rá blézer, vagy szvetter, dzseki – egyszínű, ha lehet, ami lehet farmer, bőrdzseki, vagy másfajta – hozzá zárt cipő, lehet sportcipő, converse, vagy akár magassarkú is!
Télen téli dzseki, vagy kabát kell, ahhoz megfelelő téli cipő, bokacsízma, hosszú szárú csizma (magassarkú is lehet) akár sapka is!
Minden vizes lesz (a cipő is), ha lehet olyat válassz, ami nem ereszti a színét, nem fog, nem fogja össze a többi cuccodat. Harisnya vagy zokni is kell a cipőben.
Fontos, hogy a cuccok egyszínűek legyenk, mert a mintás holmikon kevésbé látszik a víz!


2. Elgáns ruha: Kisszoknya vagy elegáns nadrág, elegáns kisruha, felülre egyszínű blúz, rá kiskabát, kiszakó vagy blézer egyszínű. Lehet koktélruha, báli ruha, vagy egy elegáns alkalmi ruha is. Legyen hozzá minden esetben magassarkú elgáns cipő, vagy csízma, nylonharisnya. Minden vizes lesz!

3. Extrém: Különleges bulizós cucc, lakk-, vagy bőr-szerelés, egyszínű. Alá egyszínű hosszú ujjú felső (ing, blúz, stb.) ha kell. Lakk vagy bőrszoknya esetén mindenképpen kell harisnya alá, lehetőleg fekete. Hozzá elegáns, vagy extrémebb cipő, csízma (zárt!). Itt is minden vizes lesz!


4. Sportos: Cica nadrág, sportnadrág vagy lábra, testre feszülő nadrág – mindenképpen egyszínű, amin jól látszik a víz. Felülre szintén egyszínű, testre feszülő póló, blúz. És hozzá megfelelő cipzáros sportfelső. Tornacipő, sportcipő hozzá (lehetőleg egyszínű!).

Fontos: az ujjatlan felső nem jó, olyan kell, ami hosszú ujjú vagy legalább rövid ujjú!
Harisnya nagyon fontos nadrágnál és szoknyánál is! Ahány szettet csinálunk, annyi harisnya kell! Nadrághoz leht harisnyazokni is. Cipőnél fontos, hogy szép, zárt magassarkú legyen, illetve igényes félcipő, sport- vagy tornacipő, csizma és ahány videó lesz, annyi kell.

A munka előtti napon, kérlek, mobillal fotózd le azokat a ruha-összeállításokat, amikben dolgozol majd! A fenti illusztrációk sgítenk a választásban! Ezt küldd át nekünk, hogy ellenőrizhessük, megfelelő-e. Nem megfelelő ruházat esetén nem tudunk dolgozni, mert a megrendelő nem fogadja el az anyagot!

Plusz öltözetnek kell bármilyen ruha, amiben haza tudsz menni – cipő is, mert a két korábbi teljesen vizes lesz Ami kell még: személyi igazolvány, hajszárító, törölköző (akár 2 is), nylon zacskók a vizes ruháknak, táska, amiben haza tudod a cuccokat vinni ajánlott a gurulós bőrönd (nehezek a vizes ruhák)…

Alap smink, kibontott haj – ha nincs vízálló sminked, akkor smink nélkül gyere, de alapozó legyen rajtad! Vízálló smink kell! Főleg a szempillaspirál és tus esetében!

***