'; BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Toszkána helyett Sarti
BG71 Stúdió - Budapest, Székelyudvarhely | Toszkána helyett Sarti
16827
post-template-default,single,single-post,postid-16827,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Toszkána helyett Sarti

Toszkána helyett Sarti

Sokan tudják, és várták, hogy szerettünk volna szeptemberre Toszkánába utazást és fotótábort szervezni. Már kitalálódott az időpont, megszerveztük a buszt, a fakultatív programokat, és csak a szállás hiányzott. Tavaly nagyon jó árral kaptunk ajánlatot, és bár számoltunk némi drágulásra, azt nem gondoltuk, hogy az olaszok kereken a duplájára emelik az árakat.
Sajnos így már nem férnénk bele a tervezett 90 ezer körüli árba. Próbáltunk máshol keresni kedvező áron szállást, de nem találtunk, és 130-140 ezerért nem szeretnénk utat szervezni. Emellett több iroda és utaztató cég is visszajelzett, hogy az olaszok ugyanígy drágították a városokba történő buszos belépések és egyéb költségek árait. Nem tudom, ezzel mi a céljuk, de sok turistát vesztenek, az biztos.

Mivel az igény továbbra is él egy későbbi utazásra, úgy döntöttem, hogy a XIV. kefalóniai fotótábor után 2015. augusztus 24 – szeptember 2-a között szervezzük meg a XV. fotótáborunkat Sartin – ugyancsak Görögország. Ennek az ára – tekintettel, hogy még főszezonban van – némiképp magasabb, de még így is elérhető. Fotótábor résztvevőknek 79 ezer Ft., kísérőknek és nyaralóknak 58 ezer Ft. lesz, és március elejétől akár öt havi részletben is fizethető lesz. Részletek hamarosan láthatók, érdeklődni és jelentkezni már most is lehet.